Kedves Futótársunk!

Az Ultrabalaton futórendezvény lehetőséget kíván biztosítani azoknak, akik egyéniben vagy csapatban kívánják körbefutni a Balatont.

Akár egyedül, akár öt- vagy tízfős csapatban vágtok neki a távnak, egy fergeteges rendezvény hangulatával és a nyári Balaton varázsának felejthetetlen élményével térhettek majd haza.

Célja, hogy mindenki jól érezze magát és teljesítse a saját maga elé kitűzött célt, legyen az a 21 km, vagy a 212 km. Szeretettel várunak mindenkit Tihanyban a rajtnál!

  

 

 

 

 

T-Home Gyerek Sziget 2010, Izgalmas programok kicsiknek

A korábbi évekhez hasonlóan az idén is rengeteg játékkal és szórakoztató programmal várja a gyerekeket és családokat a T-Home Gyerek Sziget (helyszín: Hajógyári Sziget) a júniusi hétvégeken (10-től 18 óráig).

A szokásos helyszínen, a Hajógyári Szigeten rendezik meg idén az ingyenes T-Home Gyerek Szigetet. A júniusi hétvégéken újra óriási szabadtéri játszóházzá változik a Sziget a gyermekek örömére. Több százféle játék, zenés és kézműves foglalkozás, sportprogram és előadás várja a kicsiket és nagyokat, valamint rengetek színes program a család többi tagjait is.

A gyerekek és a látogatók próbára tehetik képességeiket, mint pl. a tűzoltóságon, az iskolában, a sütödében, a városházán, a KRESZ parkban vagy a valósághűen berendezett tévéstúdióban.

Kedves Apukák és nagypapák, még a Futball VB délutáni mérkőzéseiről sem kell lemondaniuk, mert ezeket élőben közvetítik a T-Home segítségével.

Kiemelt programhelyszíne lesz a Nagyszínpad, több kiváló előadóval, délutánonként a gyerekek veszik át a nagyszínpadot és mutathatják be előadói képességeiket.

A Gyerek Sziget minden évben kiemelten foglalkozik egy adott témával, idén a speciális igényű gyerekek fejlesztése lesz a fókuszban.

A T-Home Gyerek Sziget részletes programja a Gyerek sziget oldalon érhető el, illetve további aktuális információk a Facebook Gyerek Sziget oldalán olvashatók.Ne felejtsék megkóstolni kedvenc jégkrémetek!

Keressétek és válogassatok kedvenc jégkrémetek közül az Eispro standján: Termékeink

Kellemes időtöltést és jó szórakozást kíván az Eispro csapata.